Cazul Hardy Chauncey: Personalul medical de la Spitalul Giurgiu, cercetat de Parchet pentru ucidere din culpă

Postat la 13 octombrie 2011 5 afişări

Parchetul Judecătoriei Giurgiu a declanşat cercetări pentru ucidere din culpă, faţă de personalul medical implicat în serviciile de asistenţă medicală în cazul baschetbalistului american de la CSS Giurgiu, dosarul fiind preluat, joi, de parchetul superior din cauza complexităţii lui.a

"Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu, în cursul zilei de 13 octombrie 2011, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă medicală în cazul sportivului H.C. de la CSS Giurgiu. Sesizarea din oficiu s-a întemeiat pe concluziile Raportului de control al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, care relevă nerespectarea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi a dispoziţiilor protocoalelor de transfer inter-clinic a pacientului, ce aparţin unităţii de primiri urgenţe din Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu", informează Biroul d epresă al Ministerului Public.

Tot în cursul zilei de joi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus", în temeiul dispoziţiilor art. 209 alin. 41 din Codul de procedură penală, preluarea acestei cauze având în vedere complexitatea acesteia, cercetările fiind efectuate, în continuare, de procurorii Secţiei de urmărire penală a acestui parchet".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hardy Chauncey,
Spitalul Giurgiu,
Parchet
/actualitate/cazul-hardy-chauncey-personalul-medical-de-la-spitalul-giurgiu-cercetat-de-parchet-pentru-ucidere-din-culpa-8864001
8864001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.