Cazul celor trei femei sechestrate timp de un deceniu: Principalul suspect a fost inculpat. IMAGINI cu cei trei suspecţi

Postat la 09 mai 2013 29 afişări

Ariel Castro, principalul suspect în ancheta privind sechestrarea a trei femei timp de 10 ani în Cleveland (Ohio, nord) a fost inculpat pentru răpire şi viol miercuri, a anunţat procurorul Victor Perez.

Cazul celor trei femei sechestrate timp de un deceniu: Principalul suspect a fost inculpat. IMAGINI cu cei trei suspecţi

 Castro, în vârstă de 52 de ani, este acuzat că le-a violat pe Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight în timp ce erau sechestrate în casa sa.

Cei doi fraţi ai săi, Pedro (54 de ani) şi Onil (50 de ani), arestaţi în acelaşi timp cu el, nu au fost în schimb inculpaţi în acest dosar, a adăugat procurorul în cursul unei conferinţe de presă.

"Nimic nu ne permite să credem că ei au fost implicaţi sau că erau la curent" cu acţiunile fratelui lor, a declarat şeful adjunct al poliţiei din acest oraş, Ed Tomba. "Nu am găsit nicio dovadă că ar fi legaţi cu această crimă", a insistat acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-celor-trei-femei-sechestrate-timp-de-un-deceniu-principalul-suspect-a-fost-inculpat-imagini-cu-cei-trei-suspecti-10866592
10866592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.