Caz unic în România! Cu câţi lei se vinde un kilogram de roşii într-o piaţă din Buzău

Postat la 09 iunie 2022 685 afişări

Caz unic în România! Cu câţi lei se vinde un kilogram de roşii într-o piaţă din Buzău

Într-o piaţă din Municipiul Buzău roşiile se vând la preţuri de până la 100% mai mici decât în majoritatea locaţiilor din ţară care comercializează acest tip de legume.

Mai precis, un kilogram de roşii comercializat de Piaţa Centrală din Buzău costă 2.90 lei.

„Cele mai mici preţuri din România la roşii le găsiţi în Piaţa centrală din Buzău!

Pieţele agroalimentare sunt în administrarea primăriilor! Dacă vreţi să aveţi preţuri mici la legumele şi fructele care se vând în pieţele agroalimentare, atunci trebuie să puneţi presiune pe primari pentru a scoate samsarii din aceste pieţe!

Cei care administrează un oraş sau o comună, adică primarul şi consiliul local, trebuie să se îngrijească şi de aprovizionarea cu alimente de calitate şi fără preţuri speculative în comunitatea pe care o păstoresc!” – se arată într-un mesaj al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
buzau

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.