Cauza morţii lui Steve Jobs a fost confirmată oficial

Postat la 12 octombrie 2011 11 afişări

Cauza morţii cofondatorului Apple Steve Jobs a fost confirmată oficial luni, în timp ce compania pregăteşte o ceremonie de omagiu pentru angajaţi, la sediul său din Silicon Valley, în California.

Potrivit presei, autorităţile locale au confirmat luni că Steve Jobs a murit miercuri în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unei tumori canceroase la pancreas. Nici o autopsie nu a fost realizată, iar cofondatorul Apple a fost înmormântat vineri într-un cimitir din apropiere, potrivit documentelor publicate pe Internet. Steve Jobs, decedat la vârsta de 56 de ani, lupta împotriva cancerului de mai mulţi ani. Mai multe surse au evocat luni organizarea unei ceremonii de omagiu pentru angajaţii firmei Apple. Evenimentul privat este prevăzut pentru 19 octombrie în amfiteatrul sediului companiei din Cupertino, în Silicon Valley (la sud de San Francisco).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
moarte,
cauza,
raport
/actualitate/cauza-mortii-lui-steve-jobs-a-fost-confirmata-oficial-8857228
8857228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.