Câţi bani pun deoparte românii şi cât de bine cunosc produsele financiare

Postat la 15 decembrie 2011 7 afişări

Aproape jumătate dintre români declară că nu reuşesc să economisească bani pentru că nu câştigă suficient, dar nici nu cunosc produsele financiare, reiese dintr-un studiu independent pe tema educaţiei financiare, realizat în noiembrie de Novel Research pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional.

În cazul celeilalte jumătăţi a populaţiei se disting diferenţe între comportamentele de economisire, dintr-o perspectivă demografică, în funcţie de gradul de urbanizare. Locuitorii din mediul urban, cu excepţia Bucureştiului, declară că pun bani deoparte în mod constant, în timp ce bucureştenii economisesc mai rar, doar pentru lucruri importante şi investiţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cati-bani-pun-deoparte-romanii-si-cat-de-bine-cunosc-produsele-financiare-9063917
9063917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.