Câţi bani a pariat MIRCEA BADEA pe victoria lui Lucian Bute

Postat la 29 mai 2012 39 afişări

Mircea Badea a recunoscut, în cadrul emisiunii "În gura presei" de luni seară, ce sumă a pariat pe victoria lui Lucian Bute în meciul cu Carl Froch: 15.000 de lei (150 de milioane de lei vechi).

Realizatorul TV a spus că nu are încredere în site-urile de pariuri, aşa că s-a dus la o casă de pariuri "din cartier", cu mai multe teancuri de bani, în total 20.000 de lei.

Badea a povestit că una dintre casiere l-a recunoscut şi i-a cerut un autograf, dar apoi a rămas şocată când prezentatorul i-a spus ce sumă vrea să parieze.

Angajata casei de pariuri i-a spus că trebuie să dea un telefon şefului ei, pentru a vedea dacă această sumă este acceptată. "Cum adică, nu vrei să-mi iei banii? Eu credeam că e mult mai simplu: dai 200 de milioane, casa de pariuri încasează, îţi dă o hârtie şi se roagă să pierzi", a declarat Badea în emisiunea de luni seară.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mircea Badea,
victorie,
Lucian Bute
/actualitate/cati-bani-a-pariat-mircea-badea-pe-victoria-lui-lucian-bute-9681729
9681729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.