Cateva sute de persoane au asteptat mai multe ore deschiderea primului magazin H&M in Romania

Postat la 25 martie 2011 7 afişări

Cateva sute de persoane, de toate varstele, s-au strans vineri in fata primului magazin H&M din Romania, deschis in AFI Palace Cotroceni, unii venind inca de la ora 06:00 pentru a beneficia de cupoanele cadou oferite de retailer primilor cumparatori.

"Stiau ca magazinul se deschide la ora 11:00, insa multe persoane au venit inca de la ora 06:00, iar cozile au inceput sa se formeze in jurul orei 08:00", a declarat un reprezentant al firmei de paza, care a adaugat ca la coada s-au strans peste 500 de persoane.

Clientii sunt asezati organizat la coada care se intinde pe mai multi zeci de metri, fiind "flancati" de un numar destul de mare de agenti de paza, pentru a nu incurca celelalte activitati din mall.

"Am luat masuri si sunt asezati ordonat la coada, asa incat sa nu fie incurcate celelalte activitati care se desfasoara in mall", a spus un agent de paza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
persoane,
H&M,
Romania
/actualitate/cateva-sute-de-persoane-au-asteptat-mai-multe-ore-deschiderea-primului-magazin-h-m-in-romania-8096511
8096511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.