Catavencii, Academia Catavencu si Kamikaze se bat in inteligenta, umor si cititori

Postat la 29 iunie 2011 133 afişări

Asemanatoare ca format, cu aparitii simultane si cu acelasi pret, Catavencii - noua revista lansata miercuri de Adevarul Holding, Academia Catavencu - nou intrata in portofoliul familiei Adamescu si Kamikaze - saptamanalul autodenuntat ca fiind "fara moguli" se bat in inteligenta, umor si cititori.

Trei reviste - Catavencii, Academia Catavencu si Kamikaze. Toate pot fi cumparate in aceeasi zi de la chioscurile de presa, miercurea. Toate au formate asemanatoare, fiind la baza reviste de satira.

Mai mult, toate cele trei reviste au plecat dintr-un nucleu comun - saptamanalul Catavencu, lansat in anii '90, publicatie care, in octombrie 1991, a devenit Academia Catavencu.

Dupa scindarea echipei, in primavara lui 2010, cand o parte din cei de la Academia Catavencu si-au lansat saptamanalul Kamikaze, in ultimele luni ale acestui an Academia Catavencu s-a luptat sa existe, confruntandu-se cu falimentul si fiind disputata aprig la licitatie de fosta echipa, condusa de Doru Buscu, si de familia Adamescu.

Rezultatul a fost cel care poate fi vazut miercuri la chioscurile de presa. La 21 de ani de la lansare, Academia Catavencu s-a "trivizat" in: Academia Catavencu - saptamanal editat de grupul de presa Medien Holding, controlat de familia Adamescu, Catavencii - saptamanal editat de trustul de presa Adevarul Holding, patronat de omul de afaceri Dinu Patriciu si Kamikaze - saptamanal branduit ca fiind "fara moguli".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catavencii-academia-catavencu-si-kamikaze-se-bat-in-inteligenta-umor-si-cititori-8410603
8410603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.