Cătălin Rădulescu: Este cutremur in justiţie! Cine a stat în spatele condamnării politice a lui Liviu Dragnea?

Postat la 03 iulie 2019 519 afişări

Cătălin Rădulescu s-a întrebat, pe Facebook, cine sunt cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor CCR ca să amâne pronunţarea pe conflictul Parlament-ÎCCJ. Deputatul PSD s-a mai întrebat dacă nu cumva Klaus Iohannis sau serviciile secrete au stat în spatele condamnării lui Liviu Dragnea.

Cătălin Rădulescu: Este cutremur in justiţie! Cine a stat în spatele condamnării politice a lui Liviu Dragnea?

„Este cutremur in justiţie! Fostul judecator al CCR, Petre Lazaroiu, a marturisit in urma cu 5 minute la Antena 3, ca s-au făcut presiuni asupra judecătorilor CCR ,ca sa nu judece conflictul constituţional , in legatura cu ilegalitatea constituirii completurilor specializate de 3 judecători care au judecat fapte de corupţie , pentru ca Liviu Dragnea sa dispară din viaţa politica şi sa intre in puşcărie . Aceasta mărturie este de o gravitate fără margini , şi arată clar ca anumiţi judecători CCR nu s-au prezentat la şedinţa intenţionat , decizia Curţii fiind amânată de 4 ori . Adică , presiunea a fost , pentru ca decizia CCR sa se ia după ce ICCJ il va condamna pe Liviu Dragnea . Incredibil !”, a scris Cătălin Rădulescu, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că asta înseamnă că afirmaţia lui Codrin Ştefănescu, potrivit căreia Liviu Dragnea este un deţinut politic, este adevărată.

„Deci , iată ca ceea ce a spus Codrin Stefanescu la congresul PSD e adevărat , fostul judecator CCR confirma cu subiect şi predicat ca pe de-o parte Liviu Dragnea a fost condamnat politic , fiind un deţinut politic , iar pe de alta parte , sute de oameni au fost condamnati de completuri de 3 judecători ilegal constituite , fiind nevinovaţi . Doamne Dumnezeule mare ! Astăzi CCR a admis conflictul constituţional şi a decis ca a existat un conflict constituţional între Parlament şi ICCJ , privind constituirea ilegală a completurilor specializate de 3 judecători . De când aşteptăm şi eu şi toti oamenii nevinovaţi aceasta decizie şi câte presiuni au fost făcute, ca decizia CCR sa nu se dea, fiind amânată de 4 ori!”, a completat Rădulescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
condamnare,
politica,
cutremur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.