Cât va mai rămâne Nike în România

Autor: Ioana Matei Postat la 21 octombrie 2013 418 afişări

Elmec Romania, subsidiara a grupului Folli Follie - Grecia, distribuitorul oficial al brandului Nike in Romania, anunta prelungirea contractului de distributie a produselor Nike pana in anul 2017.

Cât va mai rămâne Nike în România

In decursul celor 14 ani de colaborare cu producatorul de echipament sportiv, Elmec Romania a dezvoltat o retea de retail raspandita la nivel national si a distribuit produsele Nike in cele mai importante orase din Romania.

Elmec Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de sport si fashion. Compania administreaza in acest moment o retea de 25 de puncte de vanzare care comercializeaza brandul Nike, dintre care 15 magazine exclusive, sapte magazine multibrand si trei magazine de tip outlet.

Compania Elmec Romania,  subsidiara a Grupului Folli Follie - Grecia  detine la nivel national o retea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, .kix, Star Place) si magazine tip outlet.  Elmec Romania detine in portofoliu branduri internationale de renume cum ar fi: Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Boss Orange, Napapijri,  7 For All Mankind, G-Star Raw, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Pepe Jeans London, Hamaki-Ho, American Vintage, DKNY Jeans, Superdry, Diesel.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-va-mai-ramane-nike-in-romania-11545764
11545764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.