Cat va costa un bilet la jocurile olimpice din 2012?

Autor: Roxana Cristea Postat la 15 februarie 2011 53 afişări

A inceput cursa pentru vanzarea celor 6,6 milioane de bilete de la jocurile olimpice care vor avea loc in 2012. De asemenea, a fost publicat orarul pentru toate cele 645 de sesiuni la cel mai mare spectacol sportiv organizat vreodata in Marea Britanie.

Biletele vor fi puse in vanzare pe 15 martie. Potentialii cumparatori pot incerca sa cumpere bilete prin intermediul site-ului oficial sau printr-un formular care va fi disponibil la sucursalele bancii Lloyds TSB sau la bibliotecile locale. Si in ciuda lui Lord Coe, directorul executiv al Comitetului de Organizare din Londra (Locog), care sustine faptul ca biletele vor fi la un pret rezonabil, costul mai multor locuri din tribune este foarte mare, scrie The Daily Mail.

Spre exemplu, cele mai bune locuri pentru finala 100 m alergari barbati, vor costa 725 de lire. Biletele ieftine la acest eveniment vor fi in jur de 200 de lire.In alte evenimente este posibil sa gasesti locuri in stadion pentru 20 de lire. Pentru ceremonia de deschidere, cel mai ieftin bilet costa 20,12 lire, iar cel mai scump 2.012 lire. Exista, de asemenea, cateva evenimente la care spectatorii nu trebuie sa plateasca.

Organizatorii au subliniat faptul ca 90% din bilete costa mai putin de 100 de lire. De asemenea sunt preturi speciale pentru tineri, iar cei peste 60% au reduceri la peste o treime din evenimente.Locog a spus ca va continua politica "fanii sa stea in fata", prin care titularii de bilete sa stea in fata si nu sponsorii, si a scurtat timpuil sesiunilor foto pentru a evita situatiile stanjenitoare in care sunt facute poze in care se vad locurile goale cum a fost la Beijing. Dar ei se vor confrunta cu problema opusa, la multe dintre cele mai populare sesiuni, unde vor fi foarte multe aplicatii de bilete, fanii vor fi dezamagiti daca nu vor primi loc.

Cat costa o zi la Olimpiada? ->>> CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>>>


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume.Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilete,
jocuri olimpice,
vanzari
/actualitate/cat-va-costa-un-bilet-la-jocurile-olimpice-din-2012-7986982
7986982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.