Cat te costa un permis de conducere de Bucuresti fara efort intelectual

Postat la 13 ianuarie 2011 62 afişări

Un nou scandal privind eliberarea permiselor de conducere pe spaga a izbucnit de aceasta data in Capitala. In urma informatiilor DGA, cinci lucratori ai Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule Bucuresti au fost pusi sub invinuire.

Procurorii bucuresteni au retinut 14 persoane implicate in obtinerea frauduloasa a zeci, poate sute de permise de conducere. Reteaua agentilor corupti ar fi castigat, potrivit anchetatorilor, zeci de mii de euro din promovarea probei practice in schimbul mitei oferite de catre candidati. Surse judiciare au declarat pentru gandul ca suma medie platita pentru fiecare permis era cuprinsa intre 200 si 300 de euro. Pentru a proba activitatea infractionala a agentilor spagari, DGA a folosit investigatori acoperiti. "Am avut oameni infiltrati printre elevi, care sa asigure probele necesare tragerii la raspundere a agentilor corupti. Cei mai multi erau tineri, care, prin intermediul instructorilor, ofereau examinatorilor de la proba practica bani in schimbul promovarii examenului", au mai declarat sursele citate, care au tinut sa mentioneze sprijinul Prefectului Capitalei si al DRPCIV.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
permis,
politie,
drpciv,
coruptie
/actualitate/cat-te-costa-un-permis-de-conducere-de-bucuresti-fara-efort-intelectual-7885594
7885594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.