Cât poţi să câştigi dacă te angajezi la Burger King

Autor: Ioana Matei Postat la 04 octombrie 2019 264 afişări

Cât poţi să câştigi dacă te angajezi la Burger King

Lanţul de restaurante Burger King, operat de compania poloneză AmRest, derulează o campanie de recrutare în Bucureşti. În prezent, în cadrul restaurantului deschis în urmă cu aproximativ o săptămână în Capitală lucrează 45 de angajaţi.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, oferta salarială porneşte de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Reprezentanţii companiei precizează că toţi angajaţii Burger King vor primi mai multe beneficii, printre care tichete de masă, servicii medicale şi bonusuri.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB, precum şi pentru brandul online Pokai. AmRest operează 40 de restaurante Burger King în Polonia, 19 în Cehia, două în Slovacia, unul în Bulgaria şi acum unul în România, unde compania operează şi lanţul de cafenele Starbucks.

Înfiinţat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.