Cât mai e şpaga pentru un inspector antifraudă

Postat la 30 mai 2022 161 afişări

Cât mai e şpaga pentru un inspector antifraudă

Un inspector antifraudă din Cluj este acuzat că a luat mită 15.000 de euro. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit DNA, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui inspector în cadrul Direcţiei Generală Antifraudă Fiscală, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de luare de mită.

În 1 aprilie 2022, în urma efectuării unui control la o persoană fizică autorizată, inculpatul ar fi pretins şi primit de la tatăl persoanei respective suma de 15.000 euro.

Procurorii spun că banii ar fi fost primiţi de inculpat pentru a nu sesiza organele de urmărire penală despre neregulile constatate în contextul controlului şi pentru a stabili obligaţii fiscale mai mici în sarcina persoanei vizate.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Cluj care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antifrauda,
inspector

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.