Cat iti ia sa castigi 500.000 de euro jucand poker online

Postat la 08 iulie 2010 81 afişări

Pokerul poate fi si o meserie, aflam din ultimul reportaj prezentat la Campania "Romania te iubesc", de la Pro TV. Un roman norocos a devenit mai bogat cu jumatate de milion de euro intr-o singura noapte.

Altii traiesc fara griji, jucand in fiecare noapte, si se ingrijoreaza abia cand pierderile au depasit 5.000 de euro. Sunt toba de matematica, fini psihologi si oameni realisti - norocul nu este luat in calcul. Un pusti de 21 de ani din Romania s-a asezat intr-o sambata in fata calculatorului, a intrat pe un site de poker, a jucat toata noaptea alaturi de alti 40.000 de utilizatori si, cand l-a prins dimineata, era mai bogat cu 500.000 de euro. Ca si el, tot mai multi romani ajung sa caute castiguri pe astfel de site-uri, unii cu mai mult succes, altii cu mai putin. Sorin Constantinescu, manager de cazinou, spune ca numai anul trecut 300 de milioane de euro au plecat din Romania si au ajuns in conturile acestor site-uri, care au licente in Malta sau in Gibraltar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reportaj,
poker,
online,
castig,
Romania te iubesc,
Pro TV
/actualitate/cat-iti-ia-sa-castigi-500-000-de-euro-jucand-poker-online-6520516
6520516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.