Cât de nervos este Mihai Tudose: Interviul în care la fiecare două minute a pronunţat "nervos" sau "calm"

Autor: Petriana Condrut, Gabriel Pecheanu Postat la 30 decembrie 2017 154 afişări

Mihai Tudose a părut serios afectat de declaraţia lui Liviu Dragnea, potrivit căreia nu este un om calm, o dovadă în acest sens fiind interviul difuzat sâmbătă de Antena 3, în care, în cele 40 de minute, a pronunţat de 12 ori cuvintele "nervos"" şi "nervozitate" şi de 10 ori cuvântul "calm".

O medie arată că la mai puţin de două minute, premierul Mihai Tudose a spus cuvintele "nervos"", "nervozitate" şi "calm". Reacţia şefului Executivului vine după ce preşedintele PSD a declarat că Tudose nu este foarte calm.

Drept răspuns, Tudose a promis că va rămâne la fel de nervos şi în 2018, iar dacă sunt miniştri care se plâng de atitudinea sa au trei secunde să îşi scrie demisia.

"Vi se pare că după 27 de ani de nefăcut nimic în anumite zone mai poţi să fii calm? Eu cred că cine este calm pe anumite zone nu înţelege absolut nimic din ce se întâmplă. Dacă trebuie să fiu calm că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, le urez succes celor care pot să fie calmi, eu nu pot să fiu calm. Nu avem spitale şi eu să fiu calm; nu pot să fiu calm".

"Da, dacă a fi foarte ferm şi a urmări nişte termene şi nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, atunci vă spun că o să fiu nervos în continuare".

"Nu ştiu ce înţelege domnia sa prin a fi nervos. Puteţi să îl întrebaţi, bănuiesc că aveţi telefonul domniei sale".

"Aşa sunt eu, mai nervos".

"Să fim nervoşi, nu?", a spus premierul când moderatorul a adus în discuţie legea pensiilor.

Iar răspunsul a fost similar şi legat de constructţia de autostrăzi:

”Am solicitat schimbarea domnului ministru Cuc pentru calmitatea de care dădea dovadă. Am adus un ministru care şi el este foarte nervos. E nervos, aşa, vreo 16 ore pe zi şi în ultima şedinţă de guvern am prezentat public rezultatele nervozităţii noastre din ultimele două luni cu nişte autostrăzi şi drumuri rapide"

"Lucrurile se întâmplă. Chiar se întâmplă, aşa, pe fond de nervozitate".

"(N.r: Ministrul FE, Marius Nica) pare calm, pare calm. Nu, este la fel de nervos, de enervat şi de supărat că nu se întâmplă cât de repede trebuie. Având acest motor mai nervos, cu mai multă adrenalină, lucrurile se întâmplă"

Ce va face premierul în 2018?

"Voi fi în continuare nervos, pentru că am fost mult prea calmi în ţara asta timp de 27 de ani, că poate erau unii mai nervoşi, constructiv aşa, poate nu mai voerbeam ce mult autostrăzi sau spitale ne mai trebuie. Au fost foarte calmi şi acum sunt foarte şmecheri", a spus Tudose, la Antena 3.

Întrebat dacă va avea o întâlnire politică la final de an, premierul a răspuns în acelaşi stil: "Nu sunt atât de masochis. A fost un an complicat. Nu, mai trebuie să mai stăm şi cu cei dragi"

Joi seara, Liviu Dragnea a apreciat activitatea guvernului Tudose ca fiind una bună, remarcând că premierul nu este un om calm.

„Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de altă parte ritmul de muncă de la Guvern în ultimele luni a fost infernal”, a spus Liviu Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TUDOSE,
INTERVIU,
DRAGNEA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.