Cat de bogat este...? Astazi: Will Smith

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 august 2011 852 afişări

Will Smith a devenit milionar inainte sa implineasca varsta de 20 de ani. Actorul, rapperul si producatorul are acum o avere estimata la 200 de milioane de dolari la care se adauga anual alte cateva zeci de milioane.

La sfarsitul anilor '80, rapperul Will Smith a inceput sa devina cunoscut sub numele The Fresh Prince, celebritate care a luat amploare in 1990, cand a jucat rolul principal in serialul The Fresh Prince of Bel-Air, difuzat timp de sase ani pe NBC.

Anii '90 au marcat perioada in care Smith s-a orientat tot mai mult catre actorie si a inceput sa apara in filme precum Men in Black. De altfel, actorul este singurul din istorie care a jucat in opt filme consecutive care au avut incasari de peste 100 de milioane de dolari in SUA. In total, 14 din cele 19 filme de fictiune in care a jucat au avut incasari mondiale mai mari de 100 de milioane de dolari, iar patru au depasit chiar pragul de 500 de milioane de dolari.

Will Smith a cladit astfel o avere estimata la cel putin 200 de milioane de dolari. Men in Black III, de pilda, precum si Hancock, Ali si In cautarea fericirii i-au adus fiecare venituri de 20 de milioane de dolari, iar in ultimii sapte ani, Smith a avut anual incasari de cel putin cateva zeci de milioane de dolari, potrivit calculelor Forbes. Cea mai proasta perioada a fost 2005-2006, cand a incasat numai 25 de milioane de dolari.

Altfel, Smith a avut timp de trei ani venituri de 35-36 de milioane de dolari, iar in 2008-2009, perioada de criza de altfel, incasarile lui s-au ridicat la 45 de milioane de dolari. Cea mai buna perioada pentru Will Smith a fost insa inte 2007 si 2008, cand a generat venituri de 80 de milioane de dolari.

N-ar trebui asadat sa fie de mirare ca Will si sotia lui Jada au un stil de viata destul de opulent. Iar vila lor idilica din Malibu este cel mai bun exemplu. Locuinta intinsa pe o suprafata de 2.322 de metri patrati are o arhitectura circulara, asa incat din orice camera poti ajunge intr-alta, proiectul apartinand arhitectului Stephen Samuelson care s-a inspirat din cultura persana, marocana, spaniola si sud-americana.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Will Smith,
bani,
milionar
/actualitate/cat-de-bogat-este-astazi-will-smith-8563349
8563349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.