Cât cheltuie un turist străin în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iunie 2015 1406 afişări

Cât cheltuie un turist străin în Bucureşti

Bucureştiul va găzdui 1,02 milioane de vizitatori internaţionali, în creştere cu 5,2% faţă de 2014. Ei vor cheltui pe durata şederii lor un total estimat de 287 milioane dolari, cu 2,4% mai mult decât în anul precedent. În medie, un vizitator a cheltuit în Bucureşti anul trecut 281 dolari, potrivit Global Destinations Cities Index realizat de MasterCard.

Potrivit acestuia, Bucureştiul se află pe locul 81 clasamentul celor mai vizitate 132 oraşe din lume, potrivit studiului ce oferă o perspectivă detaliată a modului în care oamenii călătoresc şi adresează importanţa şi calitatea oraşelor lumii ca domicilii, destinaţii şi motoare de creştere.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-cheltuie-un-turist-strain-in-bucuresti-14438958
14438958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.