Cat au fost lasati nou-nascutii nesupravegheati. Ce le-a spus asistenta politistilor

Postat la 18 august 2010 10 afişări

Ucidere din culpa si vatamare corporala grava sunt acuzatiile din dosarul penal constituit in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti. Ancheta este insa abia la inceput si practic nicio persoana nu a fost pusa sub acuzare.

De asemenea, expertii inca nu au prezentat o concluzie certa privind cauza care a stat la originea izbucnirii focului. Surse din randul anchetatorilor au lansat totusi ipoteza unui scurtcircuit, datorat unei improvizatii de la alimentarea aparatului de aer conditionat, respectiv de la neizolarea a doua fire. Acestea erau pozitionate in spatele unui dulap din lemn care s-a incins si a luat foc. Constatarea a fost consemnata ca atare in raportul preliminar intocmit de pompieri. Specialistii analizeaza insa si alte variante.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii
/actualitate/cat-au-fost-lasati-nou-nascutii-nesupravegheati-ce-le-a-spus-asistenta-politistilor-6939473
6939473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.