Casatoria printului William, la 66 de ani de la cea a lui Hitler, intr-o catedrala cu ghinion

Postat la 29 aprilie 2011 36 afişări

Casatoria printului William cu Kate Middleton, vineri, are loc la exact 66 de ani de la cea lui Hitler cu Eva Braun, intr-un buncar din Berlin, nunta regala fiind celebrata la catedrala Westminster, unde au fost oficiate trei dintre dintre cele mai recente casatorii regale incheiate cu un divort.

Vineri, printul William de Wales, in varsta de 28 de ani, posesorul unei diplome universitare in geografie, jucator de polo, pilot de elicopter si al doilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, se va casatori cu Catherine Middleton, in varsta de 29 de ani, posesoare a unei diplome universitare in istoria artei, pasionata de moda si fiica de milionari, la catedrala Westminster din Londra. Editorii de la independent.co.uk. au postat pe site-ul cotidianului britanic mai multe fapte insolite legate de eveniment. Astfel, la aceasta data, in urma cu 66 de ani, Adolf Hitler s-a casatorit cu Eva Braun, intr-un buncar din Berlin. Constructie inceputa de calugarii benedictini in secolul al X-lea, catedrala Westminster a fost sfintita de regele Eduard Confesorul in 1065, cu o saptamana inainte de a muri. Despre casatoria lui cu Edith of Wessex, care a durat 20 de ani, se spune ca nu a fost niciodata consumata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casatoria-printului-william-la-66-de-ani-de-la-cea-a-lui-hitler-intr-o-catedrala-cu-ghinion-8202072
8202072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.