Casa Rusu investeşte 2 mil. euro în extindere

Autor: Ioana David Postat la 26 martie 2013 33 afişări

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilier Rus Savitar, va investi 2 mil. euro anul acesta în extinderea cu 10 magazine proprii şi alte opt în regim de franciză.

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilier Rus Savitar, va investi 2 mil. euro anul acesta în extinderea cu 10 magazine proprii şi alte opt în regim de franciză. Săptămâna trecută, compania a deschis un magazin la Dej. „În total, 2013 va însemna cel puţin 19 magazine noi Casa Rusu, proprii şi francize”, a spus Raia Marius, directorul general al Casei Rusu. Afacerea Casa Rusu este deţinută de familia Rusu din Timişoara. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, firma de retail Casa Rusu a înregistrat o cifră de afaceri de 44 mil. lei (peste 10 mil. euro) în 2011. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Casa Rusu,
extindere
/actualitate/casa-rusu-investeste-2-mil-euro-in-extindere-10691492
10691492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.