Casa Rusu: In prima jumatate de an vanzarile de mobila s-au dublat

Postat la 26 august 2010 126 afişări

Casa Rusu, compania de retail a grupului Casa Rusu - Rus Savitar, grup dedicat productiei si comercializarii de mobila, anunta o dublare a vanzarilor in primul semestru al lui 2010. Compania a avut cresteri de 200% in zona de sud, in special in Bucuresti, 100% in vest si in zona centrala a Romaniei.

Capitala reprezinta in prezent 30% din vanzarile totale ale retailerului de mobila Casa Rusu, vestul si centrul tarii (Ardealul si Banatul) realizeaza o alta treime, restul de 30 % fiind impartit intre celelalte zone ale tarii.

Produsele cele mai bine vandute in lunile de vara ale lui 2010 au fost bucatariile (25%), dormitoarele (30%) si camerele pentru copii (20%). Cu o marja de profit de 20-25%, compania reuseste sa afiseze preturi mai mici decat concurentii directi, avand integrate sistemele de productie si distributie.

Pana la sfarsitul anului 2010, Casa Rusu va mai deschide magazine in Constanta, Targu Mures si Oradea. Reteaua numara acum noua magazine, dupa ce in prima parte a anului retailerul a deschis un spatiu in Capitala si are déjà in plan o noua investitie. "In curand se va deschide al doilea magazin in Bucuresti" declara Cristian Rusu, director general al Rus Savitar.

In plus, compania va deschide primul showroom in afara tarii, in Budapesta, pana la sfarsitul anului curent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Casa Rusu,
vanzari,
mobila
/actualitate/casa-rusu-in-prima-jumatate-de-an-vanzarile-de-mobila-s-au-dublat-7043126
7043126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.