Casa Albă avertizează Congresul cu privire la consecinţele unor noi sancţiuni împotriva Iranului

Postat la 13 noiembrie 2013 37 afişări

Casa Albă a prevenit marţi Congresul american că votarea unor noi sancţiuni împotriva Iranului va compromite eforturile diplomaţiei de a ajunge la un acord în dosarul nuclear şi va lăsa Statelor Unite doar opţiunea militară.

Casa Albă avertizează Congresul cu privire la consecinţele unor noi sancţiuni împotriva Iranului

 "Americanii nu vor un marş înainte către război", a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei americane Jay Carney.

Mai mulţi responsabili americani au dat acelaşi avertisment senatorilor care analizează adoptarea unor noi sancţiuni împotriva Iranului, suspectat că ar vrea să se doteze cu arma atomică sub acoperirea unui program nuclear civil.

"Este natural şi justificat ca americanii să prefere ca iranienii să nu obţină bomba nucleară pe cale paşnică, iar acest acord, dacă va fi atins, are această capacitate", a declarat Carney.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-avertizeaza-congresul-cu-privire-la-consecintele-unor-noi-sanctiuni-impotriva-iranului-11674493
11674493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.