CAS şi TVA rămân la fel în 2012. Boc: Guvernul va reduce costul cu munca la timpul potrivit

Postat la 20 decembrie 2011 17 afişări

Guvernul va analiza oportunitatea reducerii costului cu forţa de muncă doar după ce se va asigura că stabilitatea macroeconomică este consolidată şi va menţine anul viitor la actualul nivel atât contribuţiile de asigurări sociale, cât şi TVA, pentru "predictibilitate", a afirmat premierul Emil Boc.

"Nu vom modifica în 2012 CAS-ul şi TVA-ul, tocmai pentru a fi predictibili şi a ne asigura că vom consolida această stabilitate macroeconomică. Să sperăm că după această consolidare macroeconomică, începută în 2011 şi continuată în 2012, vom avea posibilitatea să găsim şi alte soluţii financiare în anii următori pentru a reduce costul sau fiscalitatea cu forţa de muncă, dar toate la timpul lor", a spus Boc într-o conferinţă pe teme economice. La începutul lunii decembrie, reprezentanţi ai patronatelor şi sindicatelor declarau, după o întâlnire cu premierul Boc, că li s-a transmis că Guvernul analizează eliminarea impozitului pe venit pentru salarii între 700 lei şi 1.000 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cas,
tva,
boc,
guvern,
costuri,
munca
/actualitate/cas-si-tva-raman-la-fel-in-2012-boc-guvernul-va-reduce-costul-cu-munca-la-timpul-potrivit-9078364
9078364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.