Cărţile despre Steve Jobs, comandate în avans de mii de persoane

Postat la 07 octombrie 2011 12 afişări

Comenzile pentru cărţile despre Steve Jobs, cofondatorul Apple, care a murit miercuri, la vârsta de 56 de ani, au crescut de mii de ori pe site-ul Amazon, aceste titluri ajungând să ocupe patru locuri din topul zece al vânzărilor de pe această platformă.

Biografia "Steve Jobs ", scrisă de Walter Isaacson, care va fi lansată pe 21 noiembrie, a fost cartea cea mai cumpărată (prin precomandă) de pe site, joi, în condiţiile în care, înainte de moartea cofondatorului Apple, se afla pe locul 375. Creşterea vânzărilor pentru acest titlu a fost de 37.400%, potrivit Amazon.com. Pe locul al doilea s-a clasat "I, Steve: Steve Jobs in his Own Words", o biografie de George Beahm - care se afla pe locul al 47.563-lea înainte de decesul lui Jobs. Cartea va intra în librării pe 8 noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
carti,
comenzi,
deces
/actualitate/cartile-despre-steve-jobs-comandate-in-avans-de-mii-de-persoane-8844431
8844431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.