Cartier de afaceri construit de chinezi în Manchester. Cum va arăta proiectul estimat la 800 milioane de lire

Postat la 14 octombrie 2013 38 afişări

Dezvoltatorul chinez Beijing Construction Engineering Group Co. a format o companie mixtă cu grupul britanic Manchester Airports pentru construcţia unui cartier de afaceri pe 61 de hectare în Manchester, proiect cu o valoare estimată la 800 milioane de lire sterline (942 milioane euro).

Cartier de afaceri construit de chinezi în Manchester. Cum va arăta proiectul estimat la 800 milioane de lire

 Estimarea se referă la valoarea clădirilor după ce vor fi finalizate şi închiriate, potrivit unui comunicat al celor două companii, citat de Bloomberg.

Proiectul a fost denumit Airport City, va crea 16.000 de locuri de muncă şi va ţinti statutul de centru internaţional de afaceri.

Zona va fi administrată de Argent LLP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari şi manageri de active din Marea Britanie.

Dezvoltatorii chinezi se extind agresiv în străinătate, în contextul măsurilor adoptate de guvernul de la Beijing pentru a preveni o supraîncălzire a pieţei rezidenţiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cartier-de-afaceri-construit-de-chinezi-in-manchester-cum-va-arata-proiectul-estimat-la-800-milioane-de-lire-11509899
11509899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.