Carrefour România deschide mâine al 10-lea hipermarket din Bucureşti şi al 28-lea din ţară

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 mai 2015 351 afişări

Carrefour România va deschide mâine, 14 mai, cel de-al 10-lea hipermarket Carrefour din Bucureşti şi al 28-lea din ţară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Mega Mall. Carrefour Mega Mall aduce noutăţi în zonele de carte, cosmetică sau IT şi dispune de un spaţiu dedicat relaxării şi copiilor, spune Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Carrefour România deschide mâine al 10-lea hipermarket din Bucureşti şi al 28-lea din ţară

Hipermarketul Carrefour Mega Mall este situat în Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, are circa 50.000 de produse în gamă, a creat 336 de locuri de muncă şi laboratoare de măcelărie, gastronomie, brutărie şi cofertărie. Magazinul are o suprafaţă de 8.000 metri pătraţi şi dispune de 3000 de locuri de parcare.

Carrefour Mega Mall beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică şi a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%, sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an, iar căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecţionată către spaţiile de depozitare anexe magazinului, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

Grupul Carrefour deţine în România 176 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 94 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-romania-deschide-maine-al-10-lea-hipermarket-din-bucuresti-si-al-28-lea-din-tara-14255823
14255823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.