Carpatica personalizează serviciul de internet banking pentru smartphone

Autor: Ciprian Botea Postat la 26 martie 2013 17 afişări

Clienţii Carpatica pot accesa serviciul de internet banking şi de pe telefoanele mobile de tip smartphone prin intermediul unei aplicaţii care permite efectuarea de plăţi sau transferuri în lei şi valută sau verificarea situaţiei conturilor curente.

Clienţii Carpatica pot accesa serviciul de internet banking şi de pe telefoanele mobile de tip smartphone prin intermediul unei aplicaţii care permite efectuarea de plăţi sau transferuri în lei şi valută sau verificarea situaţiei conturilor curente. Noua interfaţă este disponibilă fără costuri suplimentare pentru clienţii care au deja un abonament de internet banking. Tranzacţiile au comisioane cu 35% mai mici decât la ghişeu. Totodată, aplicaţia permite localizarea direct de pe telefonul mobil a bancomatelor, automatelor de schimb valutar şi agenţiilor băncii. Aplicaţia nu necesită instalare, iar clienţii se pot autentifica cu datele înregistrate deja pentru contul de internet banking accesat de pe computer. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carpatica,
internet banking,
smartphone
/actualitate/carpatica-personalizeaza-serviciul-de-internet-banking-pentru-smartphone-10691502
10691502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.