Care sunt destinaţiile preferate ale românilor în vacanţa de Paşte

Autor: Andra Stroe Postat la 22 ianuarie 2020 334 afişări

Care sunt destinaţiile preferate ale românilor în vacanţa de Paşte

În topul celor mai căutate destinaţii ale clienţilor agenţiei de turism Hello Holidays pentru petrecerea zilelor libere de Paşte se află staţiunea Kusadasi de pe coasta Mării Egee din Turcia. Tarifele pentru programele de Paşte pornesc de la 114 euro/persoană.

Întrucât turiştii preferă în continuare să-şi petreacă Paştele în Bulgaria, Grecia şi Turcia, Hello Holidays a completat oferta de programe de anul acesta cu destinaţii noi pentru sejururi, precum Bodrum şi Istanbul (Turcia) şi insulele Evia şi Ammouliani (Grecia).

„În rândul programelor de Paşte, turiştii pot regăsi în portofoliul nostru şi programele de tip circuit, iar ca şi destinaţii avem: Macedonia de Nord, Istanbul, Cappadocia, Grecia Peloponez, dar şi programe în România”, spune Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays.

Durata vacanţelor de Paşte variază între 4 şi 8 zile. În general, pentru România, turiştii preferă pensiuni, însă pentru programele din afara ţării noastre aceştia preferă cazare la hoteluri de 3-4*.

Turiştii îşi aleg destinaţia pentru petrecerea timpului liber de Paşte după mai multe criterii: fie că au mai călătorit în respectivele destinaţii şi vor să repete experienţa, fie că vor să încerce ceva nou. Aceştia optează pentru agenţia Hello Holidays pentru că au mai călătorit prin intermediul acesteia şi au avut parte de experienţe foarte frumoase, dar şi în urma recomandărilor sau direct pe internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paste,
destinatii,
vacanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.