Care sunt cele mai asteptate producţii cinematografice din 2012

Postat la 04 ianuarie 2012 18 afişări

Cele mai recente filme din francizele "Batman", "Ice Age", "Twilight", "James Bond", "The Hobbit", dar şi câteva lungmetraje regizate de cineaşti de renume, în care joacă actori celebri, se numără printre cele mai aşteptate producţii cinematografice ale anului 2012, potrivit presei internaţionale.

Filmul "The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan, în care joacă, printre alţii, Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine şi Marion Cotillard, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 20 iulie 2012. Premiera filmului în cinematografele din România va avea loc tot pe 20 iulie 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-sunt-cele-mai-asteptate-productii-cinematografice-din-2012-9124766
9124766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.