Care este reţeta care i-a adus câştiguri de două cifre antreprenorului Octavian Bădescu pe bursa americană?

Autor: Adrian Cojocar Postat la 15 ianuarie 2013 36 afişări

Octavian Bădescu, proprietarul firmei de curierat Sameday Courier, care are un portofoliu de câteva sute de mii de euro pe bursa românească şi americană, spune că a reuşit să-şi dubleze banii pe acţiunile Nokia în câteva luni şi într-o perioadă similară a făcut un profit de 20-25% pe acţiunile JP Morgan.

Octavian Bădescu, proprietarul firmei de curierat Sameday Courier, care are un portofoliu de câteva sute de mii de euro pe bursa românească şi americană, spune că a reuşit să-şi dubleze banii pe acţiunile Nokia în câteva luni şi într-o perioadă similară a făcut un profit de 20-25% pe acţiunile JP Morgan. Secretul, spune Bădescu, este să achiziţionezi acţiuni puternice fundametal dar care trec printr-o conjunctură nefavorabilă la un moment dat.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-este-reteta-care-i-a-adus-castiguri-de-doua-cifre-antreprenorului-octavian-badescu-pe-bursa-americana-10467790
10467790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.