Care este averea marelui tenismen Ilie Năstase. „Eu nu număram câţi bani aveam, număram cât cheltuiam”

Postat la 14 martie 2021 976 afişări

Care este averea marelui tenismen Ilie Năstase. „Eu nu număram câţi bani aveam, număram cât cheltuiam”

Unul dintre  cei mai iubiţi dintre tenismeni, Ilie Năstase, primul număr 1 mondial, se află în pragul unui alt divorţ. Cheltuitor şi implicat în multe controverse, averea campionului reprezintă o curiozitate pentru opinia publică.

Care este însă averea numărului 1 mondial

Deşi a recunoscut că este cheltuitor, averea lui Ilie Năstase este una semnificativă, câştigând milioane de dolari din tenis şi afaceri, transmite Antena 3.

„Eu nu număram câţi bani aveam, număram cât cheltuiam”

Ilie Năstase a vândut recent un adevărat palat în zona Dorobani , achiziţionat dinainte de ’89, care i-ar fi mărit considerabil averea.

Ilie Năstase mai are şi o casă de vacanţă pe malul marii, care valoareaza sute de mii de euro. Locuinţa este una dintre preferatele tenismenului, unde îşi petrece timpul liber, la Mamaia.

Averea lui Ilie Năstase prosperă şi la capitolul maşini. Potrivit ultimei declaraţii de avere, fostul tenisem are doi bolizi, o maşină de oraş, dar şi un scuter.

Fostul mare tenismen deţine ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii în valoare de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro. Mai are şi depozite de 129.000 de euro, respectiv 35.000 de euro la bancă, şi alţi 187.000 de dolari tot la bancă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
ilie nastase,
tenismen

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.