Care a fost cel mai greu moment din cariera Severinei Pascu

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 iunie 2015 209 afişări

Care sunt ingredientele secrete care catalizează succesul în cariera unui lider? Ce anume transformă un manager într-un ultramanager? Determinarea, pasiunea de a construi echipe şi strategii, deopotrivă la nivel naţional şi internaţional sunt elemente care se regăsesc în parcursul profesional al managerilor prezentaţi de-a lungul anilor în cataloagele 100 Tineri Manageri de Top şi care au avut de-atunci un parcurs spectaculos.

Care a fost cel mai greu moment din cariera Severinei Pascu

Un parcurs profesional cu stagii în alte ţări a avut şi Severina Pascu, CEO al UPC, care povestea pentru Business Magazin anterior că şi-ar fi dorit să fi e profesoară, motiv pentru care a urmat Liceul Pedagogic din Râmnicu Vâlcea, numai că soarta a împins-o în altă direcţie. Primul loc de muncă, în anii studenţiei la ASE, a fost la KPMG, în departamentele de audit şi corporate finance. Ca audit manager, a decis că vrea să lucreze în industrie, alegând un domeniu pe care l-a considerat dintotdeauna interesant, telecomunicaţiile. A ajuns director financiar la Metromedia, unde în numai un an a fost promovată în funcţia de CFO pe grup, având în responsabilitate diviziile din România, Lituania, Letonia şi Republica Moldova. “Trecerea din consultanţă în industrie nu a fost deloc uşoară, pentru că am schimbat complet modelul de business”, spunea Severina Pascu la momentul apariţiei sale în catalog, în 2008. Ultimii doi ani la Metromedia i-a petrecut în Londra, de unde s-a ocupat de divizia de cablu şi internet pentru toată regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est, iar în 2005 s-a mutat la CME.

În cadrul UPC a preluat în 2008 conducerea departamentului financiar-contabil, al celui de billing şi collections şi al celui de suport. La începutul lui 2011 a preluat funcţia de conducere a operatorului local de comunicaţii prin cablu UPC.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-a-fost-cel-mai-greu-moment-din-cariera-severinei-pascu-14496821
14496821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.