Capricii de şeic: de ce a refuzat prim-ministrul din Qatar o casă de 100 de milioane de dolari

Autor: Matei Postat la 23 august 2012 210 afişări

Primul ministru din Qatar a cumpărat o casă de 47 de milioane de dolari în New York după ce a refuzat un penthouse de 100 de milioane de dolari. Motivul: penthouse-ul avea doar două lifturi, insuficiente pentru cele două soţii şi cei 15 copii.

Deşi este una dintre cele mai cunoscute personalităţi din Qatar, şeicul prim-ministru Hamad bin Jassim bin Jaber al-Tani a întâmpinat probleme cu piaţa imobiliară din New York, oferta de 31,5 milioane de dolari pentru două apartamente de pe Fifth Avenue i-a fost respinsă, iar apartamentul de 100 de milioane de dolari dintr-un turn de sticlă din centrul New York-ului nu a fost pe placul lui, având doar două lifturi.

Şeicul a cumpărat o casă în Manhattan cu 47 de milioane de dolari, aflată pe strada 22 East 71 din New York, aflată iniţial în posesia magnatului din domeniul imobiliarelor Aby Rosen.



VEZI MAI JOS SI ALTE GALERII FOTO



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şeic,
Qatar,
dolari,
case
/actualitate/capricii-de-seic-de-ce-a-refuzat-prim-ministrul-din-qatar-o-casa-de-100-de-milioane-de-dolari-9973364
9973364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.