Capitala vrea sa devina o destinatie de weekend cu o investitie de 20 mil. euro in lacuri si o telegondola

Postat la 06 decembrie 2010 50 afişări

Pe malurile lacurilor Herastrau, Floreasca si Tei vor fi amenajate sase porturi pentru ambarcatiuni, se arata intr-un proiect al Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).

Din Fundeni in Herastrau, traversarea se va face cu telegondola care va avea statii pe malurile lacurilor lacurilor Tei si Plumbuita. Proiectul apartine primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, si va fi facut in asociere cu Primaria sectorului 1. Edilii spun ca ambele proiecte se vor realiza cu finantare din fonduri europene.

"Realizarea proiectului va dura doi ani si prin ecluze se va ajunge din Herastrau in Lacul Tei, trecand prin Floreasca. Se va reface ecluza dintre lacurile Herastrau si Floreasca si se va realiza una noua care sa asigure trecerea in Lacul Tei", a anuntat, pentru gandul, directorul ALPAB, Radu Popa. Pe malurile lacurilor Tei si Floreasca vor fi amenajate sase porturi pentru ambarcatiuni si 12 debarcadere.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/capitala-vrea-sa-devina-o-destinatie-de-weekend-cu-o-investitie-de-20-mil-euro-in-lacuri-si-o-telegondola-7782775
7782775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.