Capcana din portofel. Neatenţia care îţi anulează rovinieta

Postat la 20 decembrie 2016 35640 afişări

 Capcana din portofel. Neatenţia care îţi anulează rovinieta

Pe lângă actele maşinii, asigurarea, permisul de conducere şi buletinul, la controalele de rutină ale poliţiei şoferii mai sunt întrebaţi şi de acea chitanţă mică care dovedeşte plata rovinietei. După achitarea acesteia mulţi şoferi pun chitanţa în portofel sau în torpedou, printre alte hârtii. Ce ar trebui să ştie aceştia este că, în cazul în care o pun în portofel, după un anumit timp de pe ea se pot şterge datele, astfel că în loc de chitanţă se pot trezi cu o hârtie perfect albă. 

Pe internet există destule poveşti despre această posilibitate. Iată una dintre ele:

”În urmă cu ceva ani, la un control, un poliţist nu s-a mulţumit să se uite pe parbriz la autocolantul rovinietă şi a vrut să vadă bonul primit la cumpărarea ei. Când l-am scos din portofel am avut surpriza să văd că abia se mai putea descifra ceva din ceea ce scria pe el! Ca prin minune se mai vedea că este un bon de rovinietă şi data la care aceasta expira. Doar ştampila benzinăriei era perfect vizibilă. Înţelept, poliţistul, m-a sfătuit ca altădată să păstrez la mine doar o copie a bonului buclucaş, iar originalul să-l ţin acasă, într-un dosar…”

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.