Wizz Tours: românii îşi petrec vacanţele de iarnă în destinaţii exotice

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2016 128 afişări

Wizz Tours: românii îşi petrec vacanţele de iarnă în destinaţii exotice

Conform unui sondaj realizat de Wizz Tours pe Facebook, 72% dintre românii care îşi petrec vacanţa de iarnă în străinătate preferă destinaţiile exotice, la plajă, în detrimentul destinaţiilor de schi, potrivit unui sondat realizat de Wizz Tours pe Facebook. Alţi turişti din Europa Centrală şi de Est, precum polonezii sau ungurii, au aceleaşi preferinţe pentru staţiunile din zonele calde în loc de pârtii şi zăpadă, spun reprezentanţii companiei ungare. Pentru sezonul rece, Wizz Tours pune la dispoziţia românilor diverse destinaţii exotice precum Tenerife, Cipru, Dubai, Malta sau Larnaca, ultimele trei fiind disponibile acum şi din Cluj-Napoca, potrivit informaţiilor trimise de Wizz Tours.  

 

87% dintre românii intervievaţi au răspuns că preferă să călătorească în străinătate în această iarnă, iar 84% de respondenţi au menţionat că aleg să se deplaseze cu avionul spre destinaţiile dorite, la fel ca şi polonezii şi ungurii. Cei mai mulţi participanţi la sondaj au menţionat, de asemenea, că vor alege o nouă destinaţie pentru vacanţă: 89% dintre polonezi caută locuri noi, interesante, în timp ce 72% dintre români vor călători într-un oraş diferit de opţiunile lor anterioare. Acest fapt arată că oamenii se bucură de multitudinea de destinaţii oferite de Wizz Tours. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.