Când toţi românii aşteptau o soluţie la această problemă scandaloasă, Iohannis a luat o decizie neaşteptată

Postat la 18 iunie 2015 46973 afişări

Când toţi românii aşteptau o soluţie la această problemă scandaloasă, Iohannis a luat o decizie neaşteptată

Faptul că politicienii îi sfidează pe români nu mai este o noutate. Ultima „ispravă”a fost votatarea de către parlamentari a pensiilor speciale pentru ei înşişi. Cu legea în drum către Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie neaşteptată.

Pensiile speciale pentru parlamentari este ultima sfidare dintr-un lung şir care-i are ca protagonişti pe politicieni. Unii dintre ei, cum e cazul finului lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a explicat chiar că un demnitar nu poate fi egal cu un simplu cetăţean.  Când toţi românii aşteptau o soluţie la această problemă scandaloasă, cu legea în drum către Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie neaşteptată.

Decizia neaşteptată a lui Klaus Iohannis

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
solutie,
iohannis
/actualitate/cand-toti-romanii-asteptau-o-solutie-la-aceasta-problema-scandaloasa-iohannis-a-luat-o-decizie-neasteptata-14465717
14465717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.