Când se deschide cel mai mare Wake Park din România

Postat la 27 iunie 2017 451 afişări

Vineri, 29 iunie, se deschide cel mai mare Wake Park din România. Situat pe lacul Sulimanu, la 49 km de Bucuresti, A2 Wake este un parc de wakeboarding pe cablu si un loc de petrecere a timpului liber. Te dai pe lac cu o placă asemănătoare cu cea de surf fiind legat de un cablu. Wake Park-ul este construit de Dan Bittman.

Când se deschide cel mai mare Wake Park din România

„Vedeta parcului este sistemul de cabluri 5.0, singurul sistem pe 5 stalpi din Romania. Bineinteles, nu lipseste nici fratele lui mai mic, sistemul 2.0

”Gata cu pescuitul şi cu hoţii care goleau balta, e vremea pentru un loc dinamic, plin de distracţie. Este un loc special, aproape de Bucureşti, pentru activităţi sportive şi recreative în aer liber, unde  întreaga familie, de la cel mai mic până la adulţi vor avea ce să facă.

Sunt construite terenuri de fotbal, plajă, până la cel mai mare wake park  pe cablu din România, unul la o dimensiune provocatoare pentru toţi amatorii de sporturi nautice, apartamente dar şi o terasă generoasă”, a declarat Dan Bittman pentru libertatea.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.