Când s-au angajat nu şi-au închipuit că vor avea un aşa director. Cum a ajuns un magazin online UNIC în România

Postat la 07 iunie 2015 1514 afişări

Când s-au angajat nu şi-au închipuit că vor avea un aşa director. Cum a ajuns un magazin online UNIC în România

Am auzit cu toţii de animale care au ajuns să fie angajate pentru a juca în filme, precum motanul diabolic Mr. Tinkles care voia să cucerească lumea în comedia "Cats and Dogs" sau câinele Milo, prietenul de nădejde al personajului principal din "Masca". Aţi auzit însă de animale aflate în posturi de conducere în companii?

Numeroase animale au ajuns în ultimii ani să fie plătite pentru apariţiile lor în filme sau în reviste glossy. În străinătate au existat chiar cazuri în care animalele au fost angajate pentru a lucra în serviciul comunităţii. În Marea Britanie, spre exemplu, mii de pisici au fost angajate la "deratizare" pentru a vâna şoareci.

Neobişnuit este însă un caz apărut în România, unde un motan a ajuns să lucreze ca director într-o firmă din Capitală.

Cum a ajuns motanul Boss director de magazin online

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
magazin online,
romania,
angajare
/actualitate/cand-s-au-angajat-nu-si-au-inchipuit-ca-vor-avea-un-asa-director-cum-a-ajuns-un-magazin-online-unic-in-romania-14416146
14416146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.