Cancerul rectal a dispărut la toţi pacienţii dintr-un studiu. Rezultatele i-au şocat pe bolnavi şi cercetători

Postat la 07 iunie 2022 262 afişări

Cancerul rectal a dispărut la toţi pacienţii dintr-un studiu. Rezultatele i-au şocat pe bolnavi şi cercetători

Un studiu de cancer rectal în care toţi pacienţii au primit acelaşi tratament a avut rezultate excepţionale: boala a dispărut la fiecare dintre aceştia.

Studiul a implicat doar 18 pacienţi care sufereau de cancer rectal, fapt care i-a determinat pe experţi să ceară testarea mai multor oameni, potrivit The New York Times.

Însă, pentru cei 18 care au primit acelaşi medicament, rezultatul a adus lacrimi de fericire, întrucât examenul fizic, endoscopia, scanările PET şi RMN-urile nu au mai putut detecta cancerul.

Doctorul Luis Diaz de la Centrul pentru Cancer „Memorial Sloan Kettering”, autor al studiului publicat în „New England Journal of Medicine” care a descris rezultatele, a spus că nu mai cunoaşte niciun studiu în care tratamentul a eradicat cancerul în fiecare pacient, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bolnavi,
cancer,
cercetatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.