Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului sunt recunoscuţi şi premiaţi la Cluj-Napoca

Postat la 17 octombrie 2012 51 afişări

Ziarul Financiar, alături de Enterprise Investors, BCR, PwC şi Triple Helix, organizează, pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul „Campioni în Business” în data de 18 octombrie 2012, la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, sala Cristal, începând cu ora 9.00.

Susţinătorii proiectului "Campioni în Business" continuă astfel să creeze o mişcare de schimbare a mentalităţii românilor în privinţa antreprenorilor locali.

În contextul economic actual, când România nu mai prezintă aceeaşi atractivitate pentru investitorii străini, antreprenorii sunt, mai mult ca oricând, motorul de dezvoltare al economiei româneşti. Comunitatea lor are nevoie de o voce puternică, iar "Campioni în Business" este platforma ideală în acest sens. Anul trecut, clasamentul "Campioni în Business" a numărat 3.500 de companii care au întrunit criteriile de eligibilitate, având, cumulat, o cifră de afaceri de peste 90 de miliarde de euro şi peste 950.000 de angajaţi. În cadrul unor evenimente dedicate, liderii acestor companii şi-au manifestat preocuparea în legătură cu sprijinul limitat din partea statului pentru IMM-uri şi referitor la sistemul fiscal.

Proiectul "Campioni în Business" este un "bravo" şi un "mulţumesc" pentru antreprenorii români care, crescând companii de succes, pun în mişcare economia şi dezvoltă întreaga Românie. Ne-am propus să descoperim antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii din România, cei care au reuşit să dezvolte companii puternice, să creeze locuri de muncă şi care contribuie responsabil la bugetul de stat. Îi vom aduce în prim-plan şi îi vom sărbători pe antreprenorii ale caror companii au crescut chiar în timp de criză, adevaraţi performeri care şi-au câştigat titlul de Campioni în Business din zona Transilvania şi Banat.

Creşterea afacerilor pe timp de criză va fi principala temă ce va fi analizată de jucători importanţi ai business-ului românesc.

Redactorul şef al Ziarul Financiar, Sorin Pâslaru, va face introducerea în tema principală şi va modera prima sesiune a evenimentului.

Pe lângă tema principală, prima sesiune va avea ca subiect găsirea variantelor de finanţare a antreprenorilor, lectori fiind Cristian Nacu - Partener, Enterprise Investors; Emilian Croitoru - Director Reţea Corporate, Banca Comercială Română; Mircea Bozga - Partener, Servicii de audit PwC Romania. A doua temă vizează modalităţile de alimentare a motorului economiei: drumul de la imaginaţie la impact şi va fi susţinută de Irina Anghel-Enescu - Preşedinte Triple Helix. Cea de-a treia temă va viza oportunităţile şi provocările antreprenorului român şi va fi analizată de Voicu Oprean - Director General, AROBS Transilvania Software; Marcel Borodi - Director General, Brinel; Peter Pal - Vicepreşedinte, EnergoBit şi Cornelius Brody - Director General, iQuest Technologies.

La finalul evenimentului vor fi acordate premiile Campioni în Business Transilvania şi Banat 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
campioni in business,
premii
/actualitate/campionii-in-business-ai-transilvaniei-si-banatului-sunt-recunoscuti-si-premiati-la-cluj-napoca-10234397
10234397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.