Camerista care il acuza pe Strauss-Kahn programase o conferinta de presa, dar procurorul a anulat-o

Postat la 14 iulie 2011 18 afişări

Camerista care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala si tentativa de viol era pe punctul de a organiza o conferinta de presa, dar evenimentul a fost anulat de procurorul din Manhattan care instrumenteaza cazul, scrie ziarul Le Figaro, in editia online.

De la arestarea fostului director FMI, camerista Nafissatou Diallo, protejata de procurorul Cyrus Vance, locuieste intr-un hotel din Brooklyn, dupa ce initial fusese cazata in Manhattan. Tanara din Guineea este singurul martor al acuzarii, insa exista serioase semne de intrebare privind credibilitatea ei, context in care Strauss-Kahn a fost eliberat pe propria raspundere, iar acuzatiile la adresa lui ar putea fi retrase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Strauss-Kahn,
conferinta,
camerista
/actualitate/camerista-care-il-acuza-pe-strauss-kahn-programase-o-conferinta-de-presa-dar-procurorul-a-anulat-o-8495913
8495913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.