Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS

Postat la 08 aprilie 2014 36 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 288 de voturi "pentru", o Declaraţie prin care "se pronunţă" pentru adoptarea unor măsuri cum ar fi neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori.

Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS

Potrivit acestei Declaraţii, Camera Deputaţilor "se pronunţă pentru adoptarea de măsuri de relansare fiscală şi de creare a unui climat investiţional atractiv pentru mediul de afaceri, în special a măsurilor de neimpozitare a profitului reinvestit şi de reducere cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori care să permită aplicarea lor la 1 iulie 2014 cu respectarea angajamentelor asumate de România în faţa partenerilor internaţionali".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/camera-adopta-o-declaratie-pentru-neimpozitarea-profitului-reinvestit-si-reducerea-cas-12429484
12429484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.