Camelia Cringus este noul director HR la Grampet Grup

Autor: Ioana Mihai Postat la 14 iulie 2011 640 afişări

Camelia Cringus a fost numita director de resurse umane la Grampet Grup, alcatuit din 14 companii active in diverse segmente ale sectorului feroviar, care ofera mai multe tipuri de servicii integrate – transport, logistica, reparatii, IT specializat pe segmentul feroviar.

Cu o experienta de 17 ani in acest domeniu, Camelia Cringus se va ocupa de dezvoltarea si implementarea strategiei de resurse umane. Licentiata a ASE, Cringus are experienta in coordonarea si gestionarea activitatilor de resurse umane; a ocupat functii de conducere in domeniul resurselor umane in cadrul mai multor companii multinationale. In perioada 2005-2006, Camelia Cringus a fost HR Business Partner in cadrul Diviziei Mentenanta a Alstom Transport International. Din 2006 pana in 2008 a ocupat functia de vicepresedinte HR & Shared Services a Rompetrol Group. In aceasta perioada, Camelia Cringus a indeplinit si functia de director general Rompetrol S.A.

Aria sa de expertiza acopera toate aspectele activitatilor de resurse umane - recrutare, training, dezvoltare individuala, dezvoltare organizationala, relatii industriale, reorganizarea societatilor comerciale, start-up investitii, achizitii si fuziuni, audit, project management.

Numirea Cameliei Cringus in functia de director de HR are loc la scurt timp dupa venirea in echipa de management, in functia de vicepresedinte, a lui Gratian Calin, fostul director de dezvoltare in Romania al Rail Cargo Austria.

Grampet Grup, condus de omul de afaceri Gruia Stoica, deruleaza operatiuni in sapte tari - Romania, Bulgaria, Ungaria, Germania, Serbia, Ucraina si Moldova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grampet Grup,
director,
HR,
Camelia Cringus
/actualitate/camelia-cringus-este-noul-director-hr-la-grampet-grup-8496293
8496293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.