„Călit în bătălii pe pieţe diferite”

Postat la 17 iunie 2019 90 afişări

Călin Fusu avea 31 de ani când a apărut în prima ediţie a anuarului 100 TINERI MANAGERI DE TOP şi era CEO al platformei de recrutări online BestJobs, fondată de el în 2001.

 „Călit în bătălii pe pieţe diferite”

 În prezent, este în continuare deţinătorul platformei, parte a grupului Neogen. Recent, a anunţat numirea ca CEO al BestJobs al lui Dan Puică, precum şi o investiţie de 500.000 de euro într-un nou business, agenţia imobiliară Casta.ro. 

Care a fost, din punctul dvs. de vedere, cel mai important moment din anii ce au urmat apariŢiei dvs. În catalog?

Primul eveniment important, care a venit chiar în anul următor (2007 - n.red.) a fost investiţia fondului american Tiger. Probabil acesta a fost momentul acela T0, care ne-a ajutat să creştem şi să investim în oameni, în tehnologie, în promovare.

Ce efect a avut asupra carierei dvs. apariţia în catalogul 100 Tineri manageri de top?

Cred că a fost primul top în care am apărut. Am impresionat câteva fete cu el, iar mama sigur l-a prezentat pe o rază de 1-2 km de casă.

Cum aţi descrie rolul dvs. actual?

Investitor în tehnologie, călit în aproape două decenii de bătălii pe diferite pieţe.

Cum aţi caracteriza noua generaţie de tineri manageri?

Tinerii manageri din corporaţii sau care conduc businessuri proprii sunt foarte efervescenţi şi dinamici, au mereu multe idei şi vor să le pună pe toate în aplicare cât mai repede, imediat. De multe ori, această efervescenţă poate fi o problemă, pentru că mulţi uită de unde au pornit şi care este drumul lor, iar lipsa de focus, de răbdare şi de înţelegere că resursele sunt limitate şi le afectează şansele să reuşească.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.