Cadrele didactice anunţă declanşarea acţiunilor de protest, cu pichetări la Guvern şi la sediul USL

Postat la 16 octombrie 2013 36 afişări

Cadrele didactice vor ieşi în stradă, în perioada 28-30 octombrie, pentru a picheta sediul Guvernului şi al USL, iar în noiembrie vor organiza un miting de amploare, urmat de un marş de protest, decizia fiind luată, miercuri, de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI).

Cadrele didactice anunţă declanşarea acţiunilor de protest, cu pichetări la Guvern şi la sediul USL

 Potrivit calendarului stabilit de FSLI, în 28, 29 şi 30 octombrie vor avea loc, concomitent, pichetări la sediul Guvernului şi la sediul Uniunii Social Liberale, iar în aceeaşi perioadă, în toate unităţile de învăţâmânt din ţară unde federaţia sindicală are membri, dascălii vor fi în grevă japoneză şi vor purta o banderolă albă pe braţ.

De asemenea, în 6 noiembrie, FSLI va organiza în Bucureşti un miting de amploare, urmat de un marş.

"La acest protest vom avea sprijinul studenţilor şi facem apel şi la părinţi, şi la întreaga societate civilă să ni se alăture, pentru că revendicările noastre nu sunt numai pentru profesori, sunt pentru un viitor mai bun al tuturor românilor", a declarat preşedintele FSLI, Simion Hancescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cadrele-didactice-anunta-declansarea-actiunilor-de-protest-cu-pichetari-la-guvern-si-la-sediul-usl-11524041
11524041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.