Cadourile de protocol primite de preşedinte în 2012. Băsescu şi-a păstrat o machetă de vapor

Postat la 18 ianuarie 2013 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi-a păstrat o machetă de vapor în valoare de 620 lei, primită cadou de protocol în cursul anului trecut, în timp ce Cristian Diaconescu, şeful Cancelariei prezidenţiale, a păstrat o medalie aniversară de argint evaluată la 111 lei, primită de la MAE.

Conform listei de bunuri de protocol primite cadou de către şeful statului sau alţi demnitari de la Palatul Cotroceni, celelalte cadouri, în valoare totală de 3.772 lei, au fost înregistrate în patrimoniul Administraţiei Prezidenţiale.

Macheta de vapor păstrată de Băsescu are o lungime de 120 centimetri, valoarea calculată în moneda europeană fiind de 140 euro.

Medalia păstrată de Diaconescu este emisă de MAE cu ocazia aniversării în 2012 a 150 de ani de la înfiinţarea ministerului, fiind înaintată într-o cutie de prezentare albastră.

Acesta este singurul cadou primit de un alt demnitar de la Palatul Cotroceni decât şeful statului, înregistrat pe lista oficială făcută publică de Administraţia Prezidenţială.

Cititi mai multe pe www,mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadouri,
presedinte,
Băsescu
/actualitate/cadourile-de-protocol-primite-de-presedinte-in-2012-basescu-si-a-pastrat-o-macheta-de-vapor-10487459
10487459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.