Business Magazin a premiat cei mai admiraţi manageri şi antreprenori din România în cadrul galei CEO Awards

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 octombrie 2015 1226 afişări

Dragoş Pavăl, CEO al Dedeman, a primit, joi seara, titlul de "Cel mai admirat CEO din România", la Gala "CEO Awards", organizată de revista Business Magazin.

Gazdele evenimentului au fost Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, redactori Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Aflat la cea de-a şasea ediţie, catalogul a adunat, încă din momentul lansării, un număr impresionant de nume-cheie ale mediului de afaceri local, cuprinzând mai mult decât simple ierarhii legate de valoarea cifrei de afaceri sau profitul obţinut.

Premiile Business Magazin:

MIHAI MARCU, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife


SERGIU BIRIŞ, Co-Founder & CEO Zonga


MARIANA GHEORGHE, Director General OMV Petrom


RADU CIURTIN, presedinte Albalact


DRAGOŞ PETRESCU, Proprietar, City Grill


IULIAN STANCIU, CEO Emag


FLORIN TALPEŞ, CEO Bitdefender


LUDWIK SOBOLEWSKI, CEO Bursa de Valori Bucuresti


RADU GHEŢEA, Preşedinte CEC BANK


NIKOLAI BECKERS, Telekom


DRAGOŞ PAVĂL, preşedinte Dedeman


Cei zece premianţi fac parte din catalogul din 2015 intitulat "100 cei mai admirati CEO din Romania", editat de revista Business Magazin. Catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO se distribuie gratuit abonaţilor Business Magazin.

Sponsorii evenimentului CEO Awards au fost Alpha Bank, Agricola, Cramele Liliac, FREYWILLE, Sobranie, Tudor Tailor, Mary Loren.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
gala,
antreprenori,
manageri
/actualitate/business-magazin-a-premiat-cei-mai-admirati-manageri-si-antreprenori-din-romania-in-cadrul-galei-ceo-awards-14866558
14866558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.