Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: După primul set mi-am dat seama că s-a terminat, nu mai aveam energie, eram obosită

Autor: Luminita Turcu Postat la 29 octombrie 2015 86 afişări

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, şi eliminată de la Turneul Campioanelor, a declarat că a realizat după primul set că va pierde meciul, deoarece nu mai avea energie şi a subliniat că a fost foarte nervoasă.

"Am fost terminată. Nu mai aveam energie. Am fost obosită. Am simţit la un moment dat că am pierdut şansa de a câştiga primul set şi de a câştiga meciul. După primul set, am stat şi mi-am spus că s-a terminat. Da, antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu le-am putut auzi, pentru că eram terminată şi foarte nervoasă. Dar s-a întâmplat şi un lucru bun. Data viitoare voi şti că dacă nu sunt bine pregătită fizic, trebuie să fac altceva pe teren. Sunt mulţumită de anul ăsta. Acum vreau doar vacanţă. Nu vreau să mă mai gândesc la tenis. Apoi voi fi mai puternică", a declarat Halep, conform wtatennis.com.

Simona Halep o susţine pe Flavia Pennetta pentru un loc în semifinale: "Îi ţin pumnii strânşi, îmi place de ea. Este o persoană minunată. Merită să fie în semifinale pentru că a câştigat US Open. Da, am început turneul bine, dar apoi energia a scăzut zi după zi. Da, s-a terminat pentru mine".

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, şi părăseşte Turneul Campioanelor, competiţie la care a fost finalistă în 2014.

Principala favorită a turneului a pierdut după un meci care a durat o oră şi 44 de minute şi după ce a condus cu 5-1 în tie-break-ul setului I, ratând calificarea în semifinale, indiferent de scorul ultimei întâlniri din cadrul Grupei Roşii, Maria Şarapova - Flavia Pennetta.

Halep a obţinut la această ediţie a competiţiei de la Singapore o victorie, cu Flavia Pennetta (6-0, 6-3), şi două înfrângeri, cu Maria Şarapova (4-6, 4-6) şi cu Radwanska.

Disputarea celor trei meciuri la Turneul Campioanelor este recompensată cu 151.000 de dolari şi cu 210 puncte WTA. Fiecare victorie în grupă este recompensată cu 153.000 de dolari şi cu 160 de puncte WTA, astfel că Halep va primi un cec de 304.000 de dolari şi 370 de puncte WTA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
/actualitate/halep-dupa-eliminarea-de-la-turneul-campioanelor-dupa-primul-set-mi-am-dat-seama-ca-s-a-terminat-nu-mai-aveam-energie-eram-obosita-14866570
14866570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.